Welcome to my purplish blog. Stay cool reading my entry :) | Dashboard | Follow |

Apabila dh lme tk bukak yahoo mail .

hey,
okey , di sbb ent mlm niy tusyen aku balik awl sbb tkdea elektrik so, aku nk batak sikit mlm niy . hehe :face15::s: click lah utk besaa . tgk tgk , dh 11 ribu kowt yg aku tk bce mail . dh lme sggt aku tk bukak . pagi tdy baru jea bukak tgk tgk jea myk gila lah smpai tk terbaca aku :131: isi dlm tuhh bukan penting sggt own , yg paling myk facebook . aish . buad semak mail aku ngn serabut knn kepala hotak aku jea :face61: dlue rajin lah juga aku check mail . tapi lama lama tuhh . mls dh nk bukak . tiba tiba pula pagi tadi terniat nk bukak yahoo mail . huhu . pasniy , tk bukak dh kowt . biar lah lagi belambak emoticon68 nmpk tk gmbr kt ats tuhh ..


ye, aku tahu kauorg punye mesti dh berjuta knn :s: cehh , sokey , saja je mahu cite pasal niy , aku bosan so , aku buad lah cite sikit mlm niy . menambah knn lgy entry di blog niy . wink wink :face15: selamat mlm yeah ,

Ainadyra

The End

4 comment here :):

IFA Athirah said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

pergh!!!byk tu unread mails!!ganasss!!hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

aina dyra said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

hehe ,
dh lme sggt tk bukak tuh yg jdy myk >.<

Lady.Bunny said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

same la kite . byk gila lah . mls nak dlete so bia jelah .


p/s: follow my blog :)

aina dyra said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

haha ;D
tao tkpea .
okey :)

Post a Comment