Welcome to my purplish blog. Stay cool reading my entry :) | Dashboard | Follow |

bloggie nih simple header .

hey ,


mesty kauorg pelik knn npe aku update entry psl header :s: ouh yea , header kali niy aku buad simple jea . tknk ada kawaii kawaii sggt dh . knpe aku ubah :s: tdy .. sdg aku berblogwalking pd pagi yg indah niy ... aku terjah blog comel niy . siapa :s: tk perlu lah tao . entry dia berkaitan siapa yg curi doodle . doodle tuh ape :s: oke , meh aku tunjuk :-nih lah doodle . comel bukan :s: okey , first thing , aku nk ckp .. aku search kt google . kalau aku search kt google of course lah aku maen pakai copy jea . tkdea lah nk mintk permission dari org yg buad niy . big sorry to those make this doodle .






pelik knn npe aku mintk maaf tk tentu psl :s: dlue kauorg selalu tgk kn aku pkai kawaii girl niy . yaa , aku tknk dicop sbagai copycat or what so ever . ouh , peringatan , sesiapa yg gune kawaii girl mcm gmbr kt ats tuhh , tuka lah atau kauorg mintk permission dari yg buad doodle tuhh . nanti blog kauorg akn di list kn sbagai pencuri kt sini >>list name


kauorg yg dh amik doodle comel tuh tnpe izin cpt cpt lah mintk maaf kt owner yg buad doodle comel comel niy . sbelum blog aku ada di situ , aku dh ubah dlue . :1: skg , aku cari kt internet jea . tknk dh cari yg doodle comel comel nihh :face60:

Ainadyra

The End

4 comment here :):

Cik T-pah said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

halamakkk..nak kene tukar jugekk la ni eh.
header yang saya gune skarang pon gune doodle yang same. tapi tu header tempah =(

aina dyra said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

@Cik T-pah yeke ? hurmm , sokey . mybe yg buad header u tuhh dh mintk permission dari yg buad doodle tuh . don't worry lah .

Cik T-pah said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

kene tukar jugek kot. sebab blogger yang buat saya nye header tu pon dah tersenarai sebagai pencurikk..

aina dyra said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

@Cik T-pah yeke ? hurm .. better tuka lah . bahaya tuh .

Post a Comment