Welcome to my purplish blog. Stay cool reading my entry :) | Dashboard | Follow |

Dah tukar baru :)


kauorang .. kauorang .. cepat visited blog aku. dah tukar okeyy? how's now? simpleee kan? tapi buruk --' finee, sumpah penat aku edit punya edit. tak tidur malam pun ada. errr~ sebenarnya, tak siap lagi taww. tapi malas dah nak edit. lain hari pula. header tuu... pergh, sumpah buruk gilaaaa. sesiapa nak tolong buatkan untuk saya? =/

kay, tema blog aku kali niy unggu. comel tak comel tak? amy sayang, kau nak tengok sangat kan aku ubah blog aku jadi simple. haa, nahh simple punya --' dah okeyy ke yang ni? masih serabut? oh goshhh. penat wey penat. haha;D nanti aku ubah lagi. don't worry.

can you guys comment about my blog? nak tahu ni. yang dulu punya lagi cantik ke atau yang sekarang? hikhik^^ saya ubah sebab kawan yang minta jadi saya ubah. takpee, tak kisah kalau kauorang nak cakap buruk ke apa. sebab boleh edit balik. *wink*

Ainadyra

The End

2 comment here :):

TheDropDeadDream said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

Sekarang ini lagi kemas sikit but ada 'serabut' lagi ;) But it's okayy . Still the BEST :D

aina dyra said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

yeke? mana yang serabut? hikhik ^^
thank you for you comment dear :)

Post a Comment