Welcome to my purplish blog. Stay cool reading my entry :) | Dashboard | Follow |

Takpayah title boleh? --'


entry kali niy tak penting mana pun. siapa nak baca, baca. kalau taknak, tak payah baca. kauorang jenguk je lah blog aku ni sampai lebam. *cewahh . gurau je jangan ah amik hati :) okay, tadi aku edit blog aku lagi taw. almaklum bosan tahap nak masuk kubur dah. tak lain tak bukan kerja tu je yang ada. hurm .. hurm .. dan hurm .. lagi. kauorang ada nampak perubahan apa agak-agak? siapa teka dapat hadiah. hadiahnya ialah .... jeng jeng jeng *bunyi orang main drum* tiada! haha :D yey, seronok tak? kay, tak kelakar --'

from now on, blog ni dah tiada older entry. sebab apa? aku taknak kauorang tengok entry aku yang sebelum sebelum ni. hihi ^^ bila aku tengok dari awal dari aku buat blog ni sumpah kelakar. ayat pun macam kanak-kanak je. tu lah aku buang button older. lepasni kauorang dapat tengok latest entry, tuto, detail and awards je :) yang lain takde dah. dah disorokkan. kalau nak cari juga.. cari lah sampai lebam. 

dah. tu je nak bagitahu sebenarnya. eh eh eh and eh lagi. okay takde apa. kbai~

Ainadyra

The End

2 comment here :):

Nor Suhaida said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

hihi . sorry --' lupa bagitau . kak aina ditag :P
http://edacrazystory.blogspot.com/2011/10/tagging-game-d.html

aina dyra said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

@Nor Suhaida yeke? haha, thanks adik. nanti kakak jawab okay :)

Post a Comment